cropped-cropped-cropped-cropped-14192761_1079001205487874_438185391452892737_n-1-1.jpg

Visie | Missie | Strategie

VISIE

De toekomst op het gebied van het vinden van een baan zal er geheel anders uitzien, nu de doorbraak van beelden via het Internet en mobiele communicatie een feit is.
Tevens zal door het grote aanbod van potentiele werknemers het onderscheidend vermogen en mate van opvallendheid van de kandidaat van doorslaggevende aard zijn bij de selectie door recruiters, HR medewerkers etc.
A RAINY DAY PRODUCTIONS gebruikt ervaring, creativiteit en originaliteit bij het vervaardigen van een persoonlijk en gepersonaliseerd video CV.

MISSIE

De diensten en producten die ik lever vormen een uniek CV , volledig gepersonaliseerd en relevant voor de vacature. Het video CV wordt kant en klaar middels een afgeschermde link op YouTube geplaatst waardoor de klant alle mogelijkheden heeft dit te verspreiden via diverse media.
A RAINY DAY PRODUCTIONS heeft een innovatief karakter; Door vernieuwing, innovatie en ontwikkelingen, verhoog ik continue de kwaliteit en blijft het product origineel en up to date.

STRATEGIE

Naast het streven om winstgevende diensten te leveren, wil A RAINY DAY PRODUCTIONS een positieve bijdrage leveren aan de samenleving en mensen van dienst te zijn die werkzoekend zijn of re-integreren op de arbeidsmarkt met een betaalbar uniek en gepersonaliseerd product of dienst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *